ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκενκ για Λουντ!

Έχει πέραση στο Βέλγιο (και όχι μόνο) ο Φινλανδός μέσος του Παναθηναϊκού!
Γκενκ για Λουντ!

Το συμβόλαιο του Ρόμπιν Λουντ με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι κι όσο ο Φινλανδός παραμένει ελεύθερος στην αγορά, τόσο το ενδιαφέρον γύρω του θα αυξάνεται.

Παράταση στο ραντεβού Λουντ-Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr η βελγική Γκενκ (σ.σ. ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Καρέλης), έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τον πολυσύνθετο χαφ. Συγκεκριμένα του προσφέρει συνολικές απολαβές ύψους 600 χιλ. ευρώ (300+300 δηλαδή), για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τη σεζόν που διανύουμε η Γκενκ δεν τα έχει πάει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, μένοντας στην 6η θέση της κατάταξης και μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Εκτός του κλαμπ από το Βέλγιο, πάντως, ο 25χρονος φέρεται να έχει και δεύτερη προσφορά στα χέρια του (σ.σ. άγνωστο ακόμη από ποια ομάδα ή ποιο πρωτάθλημα της Ευρώπης), με χρήματα μάλιστα πολύ περισσότερα κι από αυτά που του δίνει η Γκενκ!

Προτεραιότητα του παίκτη (σ.σ. αλλά και της συζύγου του) είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό, θα περιμένει να δει τι έχουν να του προτείνουν οι «πράσινοι». Πάντως, από τη Super League, υπάρχει και δεύτερη ομάδα που καλοβλέπει τον Φινλανδό. Αυτή δεν είναι άλλη από την ΑΕΚ, αν και από την Ένωση διαψεύδουν τα σενάρια που αναπτύσσονται εσχάτως. Την επόμενη εβδομάδα, σε μεγάλο βαθμό, θα έχει ξεκαθαρίσει προς τα που κλείνει ο Λουντ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκενκ για Λουντ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.