ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεπτομέρειες απομένουν για την εκκίνηση του ελέγχου!

Είναι η έκτη εργάσιμη ημέρα από την πρώτη συμφωνία Αλαφούζου-Παϊρόζ. Η προθεσμία της γραπτής αναφοράς είναι η 15η Ιουνίου και η καταληκτική ημερομηνία απόφασης στη μετάβαση ή όχι της επόμενης ημέρας στην ΠΑΕ η 30ή του ίδιου μήνα. Κι όμως επικρατεί πανικός κι αναβρασμός, λόγω στοχευμένων αναφορών, για καθυστέρηση από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία!...
Λεπτομέρειες απομένουν για την εκκίνηση του ελέγχου!

Είναι η έκτη εργάσιμη ημέρα από την πρώτη συμφωνία Αλαφούζου-Παϊρόζ. Η προθεσμία της γραπτής αναφοράς είναι η 15η Ιουνίου και η καταληκτική ημερομηνία απόφασης στη μετάβαση ή όχι της επόμενης ημέρας στην ΠΑΕ η 30ή του ίδιου μήνα. Κι όμως επικρατεί πανικός κι αναβρασμός, λόγω στοχευμένων αναφορών, για καθυστέρηση από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία!

Η συγκεκριμένη διαδικασία παίρνει περίπου 12-18 εργάσιμες, επομένως μοιάζει σχεδόν απίθανο να παρέλθει η ημερομηνία της 15ης Ιουνίου χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο… δρόμος για το due diligence. Η πραγματικότητα είναι η εξής: Η πλευρά Παϊρόζ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν μία τόσο σοβαρή διαδικασία πρέπει να γίνει στα φώτα της δημοσιότητας. Λογικά θα υπάρξει ενημέρωση για την ημερομηνία έναρξης του ελέγχου, αμφίβολο είναι όμως αν θα γνωστοποιηθεί το όνομα της ελεγκτικής εταιρείας στην οποία καταλήγει.

Εδώ και κάποιες ημέρες ακούγονται διάφορα ονόματα εταιρειών που θ’ αναλάβουν τον έλεγχο, μέχρι και της Grant Thornton που δεν γίνεται διότι είναι ο φορέας ο οποίος συνεργάζεται με την ΠΑΕ και είναι ευκόλως αντιληπτό ότι δεν θα μετάσχει στην ίδια διαδικασία για λογαριασμό της άλλης πλευράς! Ο Πιεμπονγκσάντ θέλει να λειτουργήσει σε απολύτως επαγγελματικά πλαίσια και δύσκολα θα διαρρεύσει οποιαδήποτε πληροφορία όχι μείζονος σημασίας για τη δική του λογική.

Ρυθμίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες λεπτομέρειες κι εντός της εβδομάδας θα εκκινήσει η διαδικασία. Όχι απαραίτητα στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά σε συνεργασία με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Κίνηση που δείχνει ότι η καλή πίστη που καταγράφηκε στο Μνημόνιο Συνεργασίας δεν καταγράφηκε τυχαία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεπτομέρειες απομένουν για την εκκίνηση του ελέγχου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.