ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας αν…

Η βασική παράμετρος για να παράξει ο 44χρονος τεχνικός διευθυντής έργο, ανάλογο της πρώτης του θητείας στο «τριφύλλι».
Θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας αν…

Μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Νταμπίζας αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στον Παναθηναϊκό, καθώς από την Πέμπτη (17/5) θα βρίσκεται στην Ελλάδα και άμεσα, θα ανακοινωθεί επίσημα η επιστροφή του στο «τριφύλλι». Ήδη, άλλωστε, έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του κλαμπ.

Μικρή παράταση στο ταξίδι του Νταμπίζα

Στο πρώτο πέρασμά του από τους «πράσινους» ο 44χρονος τεχνικός διευθυντής είχε επιδείξει σημαντικό έργο. Εισηγήθηκε μεταγραφές που βγήκαν στο γήπεδο (βλ. Καρέλης, Νάνο, Αμπέντ, Σίλντεφελντ κ.α.), ενώ το χαμηλό μπάτζετ του 2013, δεν αποτέλεσε ποτέ δικαιολογία για τον ίδιο. Είχε το ρόλο του «κακού μπάτσου» στο Κορωπί, κάνοντας σαφές σε όλους ότι παρά τις όποιες οικονομικές συνθήκες, ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλο μέγεθος και γι’ αυτό άπαντες, θα έπρεπε να προσπαθούν για το καλύτερο.

Καλά όλα αυτά. Μόνο που για να αποδώσει ο Νταμπίζας ανάλογο έργο και τώρα, είναι αναγκαίο να υπάρχει διοικητική σταθερότητα. Η οποία μπορεί να διασφαλιστεί με αλλαγή ιδιοκτησίας. Σ’ έναν σύλλογο που θα επικρατεί ένα μπάχαλο, όπως συμβαίνει εδώ και 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής δεν θα μπορεί να μαζέψει τ’ ασυμμάζευτα.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας αν…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.