ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει Ολλανδία με τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής!

Απόλυτη επιβεβαίωση του Sportime, που στις 6/6 είχε φέρει πρώτο στο «φως» το όνομα του 19χρονου φορ. Συμφωνία ανάμεσα στον πιτσιρικά και τον Νίκο Νταμπίζα!
Πάει Ολλανδία με τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής!

Απόλυτη επιβεβαίωση του Sportime, που στις 6/6 είχε φέρει πρώτο στο «φως» το όνομα του Αργύρη Καμπετσή, σ’ ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Μανωλίδη. Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον 19χρονο φορ, την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον Νίκο Νταμπίζα!

Η μετακίνηση του ταλαντούχου επιθετικού της Ντόρτμουντ (σ.σ. είχε βγάλει μάτια όταν έπαιζε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού) αναμένεται να έχει τελειώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, καθώς σχεδόν όλα έχουν διευθετηθεί.

Ο Νταμπίζας είχε τον Καμπετσή στην κορυφή της λίστας του, με τον Γιώργος Δώνη να ήταν ενήμερος και σύμφωνος για τις διαπραγματεύσεις που λάμβαναν χώρα. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» επιθυμεί οπωσδήποτε την παρουσία του 19χρονου επιθετικού στην Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Ο Δώνης θέλει και να τον τσεκάρει από κοντά και να τον εγκλιματίσει γρήγορα στο «πράσινο» περιβάλλον. Γι’ αυτό ο Καμπετσής λογικά θ’ αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού για το Τίλμπουργκ.

Όλες οι λεπτομέρειες στο Sportime της Δευτέρας (9/7) που κυκλοφορεί!

Η καψούρα του Νταμπίζα είναι ο Καμπετσής

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάει Ολλανδία με τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.