ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Επίσημα στον Χριστοδουλόπουλο η ΚΑΕ Πανιώνιος

Η συμφωνία ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση και σύμφωνα με τον νέο μεγαλομέτοχο, αυτό που προέχει είναι η ενίσχυση της ομάδας
Επίσημα στον Χριστοδουλόπουλο η ΚΑΕ Πανιώνιος

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος από τη διοίκηση Αλευρογιάννη στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, επιβεβαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Νίκου Μπουρλάκη!

Το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι όλα πήγαιναν πολύ καλά και ήταν θέμα χρόνου να κλείσει το deal, όπερ κι εγένετο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα έγινε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών που εκπροσωπούσε η διοίκηση Αλευρογιάννη στον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.

Οι μετοχές παραχωρήθηκαν και η εγγυητική επιστολή παρέμεινε στην διάθεση της ΚΑΕ. Η απελθούσα διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αγωνιστική περίοδος 2018-2019».

Επίσης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ δημοσιεύτηκε και μία δήλωση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο και για άμεση ενίσχυση του ρόστερ: «Ολοκληρώθηκε τυπικά και οριστικά η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας με στόχο να εξασφαλίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την θέση που του ανήκει στην Α1 κατηγορία.

Είμαστε σίγουροι ότι στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε αρωγό τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

Λαύριο-Πανιώνιος 90-60: Άστραψε και βρόντηξε!

Λαύριο-Πανιώνιος 90-60: Άστραψε και βρόντηξε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίσημα στον Χριστοδουλόπουλο η ΚΑΕ Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.