ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Φουλ για τρεις μεταγραφές ο Πανιώνιος

Οι στόχοι του συλλόγου της Νέας Σμύρνης
Φουλ για τρεις μεταγραφές ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος θέλει να ρίξει μεταγραφική βόμβα, καθώς δείχνει να έχει ρίξει το βλέμμα του στον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος προτάθηκε στην ομάδα.

Ο 35χρονος (2.06μ.) Αμερικανός σέντερ που είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μέμφις ξέρει τα κατατόπια στην Ελλάδα, καθώς έπαιξε στον Ολυμπιακό το 2012 και σήκωσε με την ομάδα το τρόπαιο της Euroleague.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του ήταν σε πτώση. Το 2017 αποδεσμεύτηκε από την Μπαρτσελόνα και τελείωσε την σεζόν στην τουρκική Μπαλίκεσιρ και από τότε ήταν εκτός δράσης και αυτό έκανε το κασέ του προσιτό στον Πανιώνιο.

Το θέμα είναι, βέβαια, αν έχει διάθεση να επιστρέψει στα γήπεδα και αυτό θα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στις δυο πλευρές.

«Φλερτάρει» Κυρίτση, Στεφανίδη

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα, να κάνει αλλαγές σε κάποιους από τους ξένους και να δώσει στο νέο προπονητή, Βασίλη Φραγκιά όσα περισσότερα εργαλεία μπορεί για να πετύχουν οι κυανέρυθροι τους στόχους τους.

Στο πλαίσιο αυτό είναι το ενδιαφέρον για τον Ντόρσεϊ, αλλά οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας θα έχουν και συνέχεια. Μέσα στους στόχους είναι και η ενίσχυση του ελληνικού κορμού με έμπειρους Ελληνες παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα αγωνιστικά και θα κρατήσουν ενωμένα και τα αποδυτήρια και ήδη η ομάδα έχει εντοπίσει τους δυο πρώτους στόχους της, οι οποίοι είναι οι πολύπειροι Χριστόφορος Στεφανίδης και Αλέξης Κυρίτσης.

Αλλαγές θα γίνουν και στους ξένους (ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αυτή με το φλερτ με τον Ντόρσεϊ) με τους Μπράουν, Τζόουνς να είναι με το ένα πόδι στην έξοδο.

Η ομάδα θα έχει και νέο γυμναστή, καθώς το πόσο αυτό θα πάρει ο Κώσρας Μασούρας.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ανέβαλε ήδη και τα πρώτα οκονομικά βάρη, καθώς πλήρωσε τους παίκτες, ενώ αποζημίωσε τον τέως πλέον προπονητή της ομάδας, Κρις Χουγκάζ.

Επίσημα στον Χριστοδουλόπουλο η ΚΑΕ Πανιώνιος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουλ για τρεις μεταγραφές ο Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ