ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Στον Πανιώνιο ο Μπράντον Γουντ

Ο Πανιώνιος,μετά την ανάληψη  της τεχνικής του ηγεσίας από τον Βασίλη Φραγκιά και την απόκτηση του Τζόι Ντόρσεϊ, προχώρησε σε άλλη μια μεταγραφική κίνηση αποκτώντας τον Μπράντον Γουντ.  Πρόκειται για 29χρονο Αμερικανό γκαρντ, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Windy City, ενώ όσον αφορά την Ευρώπη έχει περάσει από ΠΓΔΜ, Ουγγαρία, Ιταλία,  Λιθουανία και Ελβετία....
Στον Πανιώνιο ο Μπράντον Γουντ

Ο Πανιώνιος,μετά την ανάληψη  της τεχνικής του ηγεσίας από τον Βασίλη Φραγκιά και την απόκτηση του Τζόι Ντόρσεϊ, προχώρησε σε άλλη μια μεταγραφική κίνηση αποκτώντας τον Μπράντον Γουντ. 

Πρόκειται για 29χρονο Αμερικανό γκαρντ, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Windy City, ενώ όσον αφορά την Ευρώπη έχει περάσει από ΠΓΔΜ, Ουγγαρία, Ιταλία,  Λιθουανία και Ελβετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αμερικάνο παίκτη, Βrandon Wood.

HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 5 Ιανουαρίου 1989
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Indiana (USA)
YΨΟΣ: 1.88
ΘΕΣΗ: Guard
KOΛΛΕΓΙΟ: Southern Illinois (2007-2008), Valparaiso(2008-2010), Michigan State Spartans (2011-2012)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: (2012-13) Alba Fehervar (Oυγγαρία), (2013-14) Pallacanestro Trieste (Ιταλία), (2014-15) KK Feni Industries (ΠΓΔΜ), Alba Fehervar (Ουγγαρία), (2015-16) Lietkabelis (Λιθουανία), (2016-17) BBC Monthey (Ελβετία), (2017-2018) Windy Bulls (G-League)

Τα στατιστικά της καριέρας του: https://basketball.realgm.com/player/Brandon-Wood/Summary/7522

ΗΙGHLIGHTS: https://www.youtube.com/watch?v=XzITB8zSuPM

 

ΑΕΚ: Εκτός για 15 μέρες ο Καββαδάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον Πανιώνιο ο Μπράντον Γουντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.