ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Φραγκιάς: «Δεν περισσεύει κανείς από τον κόσμο του Πανιώνιου»

O Πανιώνιος έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στην Basket League με μία νίκη και τέσσερις ήττες, με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει αναλάβει πλέον την τεχνική ηγεσία. Ο 57χρονος τεχνικός, που αντικατέστησε τον Κρις Χουγκάζ, τόνισε σε δήλωσή του την αξία της στήριξης του κόσμου των «κυανέρυθρων». Αναλυτικά: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στην αρχή μίας νέας προσπάθειας στο...
Φραγκιάς: «Δεν περισσεύει κανείς από τον κόσμο του Πανιώνιου»

O Πανιώνιος έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στην Basket League με μία νίκη και τέσσερις ήττες, με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει αναλάβει πλέον την τεχνική ηγεσία.

Ο 57χρονος τεχνικός, που αντικατέστησε τον Κρις Χουγκάζ, τόνισε σε δήλωσή του την αξία της στήριξης του κόσμου των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στην αρχή μίας νέας προσπάθειας στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας διτό στόχο. Να αποδώσει καλό μπάσκετ και ταυτόχρονα να έχει τα νικηφόρα αποτελέσματα που θα εξασφαλίσουν,όσο το δυνατόν συντομότερα, την παραμονή του στην θέση που αξίζει στο ελληνικό μπάσκετ.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς από τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που έχει δεδηλωμένη και αποδεδειγμένη αγάπη για την ομάδα μπάσκετ, καθώς και σημαντική γνώση από την στενή παρακολούθηση της σε κάθε πρωτάθλημα.

Επαναλαμβάνω την πρώτη δήλωση που είχα κάνει, όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ως αντίπαλος προπονητής, η έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ήταν πάντα βαρόμετρο στην απόδοση της γηπεδούχου ομάδας.

Η έννοια της λέξης “σπίτι” ταιριάζει απόλυτα για την έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα υποδεχτεί το Ρέθυμνο σ’ έναν αγώνα που έχει τον χαρακτηρισμό “τελικού”.»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτοί σφυρίζουν το ντέρμπι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φραγκιάς: «Δεν περισσεύει κανείς από τον κόσμο του Πανιώνιου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.