ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Φουλάρουν για ενίσχυση στον Πανιώνιο

Στην τελική ευθεία το θέμα του έκτου ξένου, απορρίφθηκε ο Γκάρι Τάλτον
Φουλάρουν για ενίσχυση στον Πανιώνιο

Ο αγώνας με τον Κολοσσό το Σάββατο (8/12) στην Νέα Σμύρνη είναι καθοριστικός για τον Πανιώνιο.

Κρίνει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους της ομάδας αλλά ανεξάρτητα από το αν θα… προλάβουν ή όχι (δύσκολο αυτή την στιγμή να τα καταφέρουν) να ενισχυθούν με έναν ακόμα ξένο παίκτη το βέβαιο είναι ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία της αναζήτησης του στόχου τους.

Ο Πανιώνιος έχει μια θέση κενή στην εξάδα των ξένων κι εξετάζονται κάποιοι παίκτες ενώ απορρίφθηκε ο Γκάρι Τάλτον που είχε περάσει κατά το παρελθόν από το Ρέθυμνο και τα Τρίκαλα.

Σε ό,τι αφορά στον Τζόι Ντόρσεϊ, την Τετάρτη (5/12) θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε πιο εντατικό ρυθμό ώστε να καταφέρει να ενισχύσει τον Πανιώνιο στον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί. Κόντρα στον Κολοσσό πιθανότατα να συμπεριληφθεί στην 12άδα ο Γιώργος Παπαδημητρίου που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Πανιώνιο. Τέλος άπαντες πληρώθηκαν τον μισθό Νοεμβρίου.

Παπαδημητρίου: «Να συμβάλω στους στόχους του Πανιωνίου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουλάρουν για ενίσχυση στον Πανιώνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.