ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Πανιώνιος: Σεβόμαστε όλους τους φιλάθλους μας

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποίας τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν εκτός του γηπέδου και στην διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει διάκριση μεταξύ των φιλάθλων τους τους οποίους σέβεται απεριόριστα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H διοίκηση της KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, επιθυμεί να τοποθετηθεί -με καθυστέρηση μερικών ημερών- σχετικά...
Πανιώνιος: Σεβόμαστε όλους τους φιλάθλους μας

Μακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποίας τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν εκτός του γηπέδου και στην διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει διάκριση μεταξύ των φιλάθλων τους τους οποίους σέβεται απεριόριστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H διοίκηση της KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, επιθυμεί να τοποθετηθεί -με καθυστέρηση μερικών ημερών- σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκτός του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού γυμναστηρίου κατα την διάρκεια του πρόσφατου εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό.

1. Το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα προχωρήσει άμεσα σε εξώδικη διαμαρτυρία εναντίον του εκδότη ηλεκτρονικού, ανυπόγραφου δημοσιεύματος, καθώς και της ιστοσελίδας που το φιλοξένησε.

Το εν λόγω δημοσίευμα, μεταξύ άλλων αναφέρεται σε εντολή από τον πρόεδρο της ΚΑΕ προς τις αστυνομικές δυνάμεις να επιτεθούν σε ομάδα φιλάθλων που βρισκόντουσαν εκτός του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού γυμναστηρίου. Όλο το άρθρο είναι ψευδές, συκοφαντικό, εμπαθές και κατάπτυστο και έχει ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με τους φιλάθλους της ομάδας μας.

2. Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν έκανε και δεν κάνει διάκριση μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας μας. Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις, εάν και όποτε αποφασίσουν να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα της ομαδας μας.

Σεβόμαστε απεριόριστα όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και αυτών που θέλουν να διαμαρτυρηθούν, εάν και όποτε το κρίνουν σκόπιμο. Μοναδική προϋπόθεση είναι η οποιαδήποτε διαμαρτυρία να γίνεται σε κόσμια πλαίσια και χωρίς ακρότητες που μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση στο αγωνιστικό τμήμα κατά τη διάρκεια του αγώνα ή/και τιμωρία αποκλεισμού έδρας ή και χρηματικό πρόστιμο στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Η καθυστέρηση στην τοποθέτηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κρίθηκε επιβεβλημένη, αφενός γιατί προτεραιότητα για το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ήταν η σωστή προετοιμασία για την ακροαματική διαδικασία και την απολογία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που ολοκληρώθηκε με την απαλλακτική απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου του ΕΣΑΚΕ, την Πέμπτη 13/12/2018, αφετέρου γιατί η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, παραμονές του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι έθεσε ως προτεραιότητα την διατήρηση της ηρεμίας στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας».

Από την 10η θέση και κάτω, όλοι άλλαξαν προπονητή !

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Σεβόμαστε όλους τους φιλάθλους μας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.