ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Δίπλαρος: «Κοιτάμε μόνο μπροστά»

Ο Νίκος Δίπλαρος έγραψε το νέο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, κάνοντας αναφορά στα παιχνίδια που πέρασαν, αλλά και σε αυτό που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αναλυτικά το blog του Δίπλαρου: «Στα παιχνίδια με το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, οι εμφανίσεις μας δεν κατέληξαν σε νίκη, την οποία τουλάχιστον στον εκτός έδρας...
Δίπλαρος: «Κοιτάμε μόνο μπροστά»

Ο Νίκος Δίπλαρος έγραψε το νέο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, κάνοντας αναφορά στα παιχνίδια που πέρασαν, αλλά και σε αυτό που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το blog του Δίπλαρου:

«Στα παιχνίδια με το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, οι εμφανίσεις μας δεν κατέληξαν σε νίκη, την οποία τουλάχιστον στον εκτός έδρας αγώνα, διεκδικήσαμε με πιο πειστικό τρόπο, γιατί είχαμε προβάδισμα στο σκόρ. Κοιτάμε μόνο μπροστά και με τα “άν” δεν γίνεται να κάνουμε υποθέσεις…νίκης, παρά τις καλές προδιαγραφές που είχαμε και τις καλύτερες προϋποθέσεις παραμονής που θα είχαμε δημιουργήσει, φτάνοντας στις τέσσερις νίκες.

Είμαστε συνηθισμένοι, όμως, να προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι και τον επόμενο στόχο που θέτουμε. Η ΑΕΚ διαθέτει καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες στο ένας εναντίον ενός και ξέρουμε τις δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Η αυτοσυγκέντρωση θα είναι το “κλειδί” για την απόδοση μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε συμπαίκτες και σε αντιπάλους να έχουν υγεία και Καλή χρονιά για το 2019».

Μούρτος: «Οικογένεια και στα δύσκολα»

Γκρίφιν: «Να κλείσουμε με χαμόγελα το 2018»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίπλαρος: «Κοιτάμε μόνο μπροστά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.