ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Πανιώνιος: Έρχεται για δοκιμή ο Ελ Αμίν

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυσή του εν όψει της συνέχειας, με τον Μουχάμεντ Ελ Αμίν να έρχεται στην Ελλάδα αρχικά για να δοκιμαστεί. Ο 32χρονος γκαρντ έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Πάτρας (2014-15), Κηφισιά (2015-16) και Κύμη (2016-17), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν το...
Πανιώνιος: Έρχεται για δοκιμή ο Ελ Αμίν

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυσή του εν όψει της συνέχειας, με τον Μουχάμεντ Ελ Αμίν να έρχεται στην Ελλάδα αρχικά για να δοκιμαστεί.

Ο 32χρονος γκαρντ έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Πάτρας (2014-15), Κηφισιά (2015-16) και Κύμη (2016-17), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν το Κατάρ.

Αν κριθεί κατάλληλος, θα υπογράψει με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για 4 μήνες, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Μπόγρης μιλά για την… Μποτσουάνα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Έρχεται για δοκιμή ο Ελ Αμίν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.