ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρόβα τζενεράλε με Παναχαϊκή ο Πανιώνιος

Οι Νεοσμυρνιώτς θα υποδεχθούν την αχαϊκή ομάδα το Σάββατο (18/8, 19:30) με γενική είσοδο 5 ευρώ
Πρόβα τζενεράλε με Παναχαϊκή ο Πανιώνιος

Μία εβδομάδα πριν το ξεκίνημα της Super League, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (18/8) την Παναχαϊκή, σε ματς πρόβα τζενεράλε.

Ο Ζοσέ Ανιγκό αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές σε σχήμα και πρόσωπα κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που υποβιβάστηκε από τη μεγάλη κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» ενημέρωσαν ότι ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ στα γραφεία της ΠΑΕ θα μπορούν από τις 12.00 έως τις 18.00 να ανανεώσουν τα διαρκείας τους όσοι περσινοί κάτοχοι δεν το έχουν πράξει ακόμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Tο τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, θα δώσει το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 19:30 ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αντίπαλος της ομάδας του Ζοσέ Ανιγκό θα είναι η Παναχαϊκή, η οποία φέτος θα κάνει προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το φιλικό με την ομάδα της Αχαΐας έχει οριστεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ. Όι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί ή ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο με τις ήδη ενεργές τους κάρτες διαρκείας.

Η πώληση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση θα γίνεται το Σάββατο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 16:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Κων. Παλαιολόγου 24 & Αδραμυτίου 36, Νέα Σμύρνη) από τις 12:00 έως τις 18:00 το Σάββατο 18/08 θα γίνεται έκδοση εισιτηρίων διαρκείας καθώς επίσης κι έπειτα από αυξημένη ζήτηση, για την ημέρα εκείνη και μόνο θα γίνονται ανανεώσεις και των περσινών κατόχων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόβα τζενεράλε με Παναχαϊκή ο Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.