ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανακοίνωσε Καμαρά ο Πανιώνιος (pic)

Παίκτης του Πανιωνίου και με τη… βούλα είναι ο Ουμάρ Καμαρά, αφού οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την Τρίτη (21/08) την απόκτηση του 26χρονου για να ολοκληρωθεί και τυπικά το ντιλ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει από τον Ιούλιο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να… αυτοανακοινωθεί, μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ωστόσο, αυτό που έλειπε...
Ανακοίνωσε Καμαρά ο Πανιώνιος (pic)

Παίκτης του Πανιωνίου και με τη… βούλα είναι ο Ουμάρ Καμαρά, αφού οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την Τρίτη (21/08) την απόκτηση του 26χρονου για να ολοκληρωθεί και τυπικά το ντιλ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει από τον Ιούλιο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να… αυτοανακοινωθεί, μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ωστόσο, αυτό που έλειπε ήταν και η ανακοίνωση από τον Πανιώνιο. Εκείνη έγινε την Τρίτη για να γίνει και τυπικά «κυανέρυθρος» ο 26χρονος, που θα φοράει το νούμερο 11.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ένταξη του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ουμάρ Καμαρά στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο Ουμάρ Καμαρά γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1992 έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Χάβρη ενώ στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των: Βιτγέν, Σαρτές, Γκόνφρεβιλ, Ορλεάν, Μπαστιά και Λυόν Ντουσέρ στην Γαλλία.

Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ θα αγωνίζεται με το νούμερο 11 στην φανέλα».

Μεταγραφές Super League 2018-2019

Και ο Καμαρά στον Πανιώνιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Καμαρά ο Πανιώνιος (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.