ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Με Άλμπεργκ στην αποστολή

Πήρε 20 παίκτες για το ματς με τον Παναιτωλικό ο Ανιγκό συμπεριλαμβανομένου του Άλμπεργκ
Πανιώνιος: Με Άλμπεργκ στην αποστολή

Στη Θεσσαλονίκη ο Ρόλαντ Άλμπεργκ φώναξε «παρών» και φαίνεται πως ο Ζοσέ Ανιγκό πήρε το μήνυμα. Γι’ αυτό και τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή σε ματς πρωταθλήματος.

Το ματς με τον Παναιτωλικό είναι οριακό για τον Πανιώνιο. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος όλα είναι ανοιχτά. Έτσι ο Ανιγκό συμπεριέλαβε στην 20αδα και τον Άλμπεργκ βλέποντας πως είναι σε καλή κατάσταση με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Οι απουσίες είναι οι γνωστές και έχουν να κάνουν με τους Μανοΐλοβιτς και Μανθάτη. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.

Όσο για την ενδεκάδα, δύσκολα θα αλλάξουν πολλά. Ο Ανιγκό έχει δείξει ότι προτιμά να πηγαίνει με τους ίδιους. Ερωτηματικό αποτελεί μόνο το αν θα εμπιστευτεί και πάλι τον Οικονομίδη ή θα ανακατέψει την τράπουλα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόσιτς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άλμπεργκ, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες.

Πανιώνιος: Ο Άλμπεργκ εξέθεσε τον Ανιγκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Με Άλμπεργκ στην αποστολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.