ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Αποδεκατισμένος στην Κρήτη

Με πολλές απουσίες οι Νεοσμυρνιώτες για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ
Πανιώνιος: Αποδεκατισμένος στην Κρήτη

Με αποστολή ανάγκης πηγαίνει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ ο Πανιώνιος. Τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο είναι πολλά.

Αρχικά, στο κέντρο οι επιλογές είναι ελάχιστες. Ο Κεϊτά δεν γινόταν να μπει στη 18αδα ενώ έλειπε για τόσο καιρό, ενώ ο Άλμπεργκ δεν υπολογίζεται. Τιμωρημένος ο Κούρντι, που τον είχε γυρίσει χαφ ο Μάντζιος, ενώ ο Ανδρούτσος ακόμη δεν είναι τυπικά παίκτης των «κυανέρυθρων». Όσο δεν έχουν ενημερότητα, δεν μπορεί να βγει το δελτίο του.

Ρέντζας και Μανθάτης είναι τραυματίες, ενώ ενδεικτικό των προβλημάτων που υπάρχουν είναι ότι ταξιδεύει ο Καμαρά, αν και ανέτοιμος. Μπανανά και Σπιριντόνοβιτς μπήκαν στην αποστολή, κάτι που είχε αποφασιστεί λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. Μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιηθούν.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι.

Πανιώνιος: Με Ανδρούτσο η προπόνηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Αποδεκατισμένος στην Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.