ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζαμάνης

Την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο ανακοίνωσε και επίσημα ο Νίκος Ζαμάνης, κάνοντας λόγο στη δήλωσή του για διαφορά φιλοσοφίας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Δάρα. Παράλληλα φροντίζει να ξεκαθαρίσει πως η απόφαση και η κίνησή του δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό σκέλος του συλλόγου. Στη δήλωσή του ο Νίκος Ζαμάνης αναφέρει:...
Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζαμάνης

Την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο ανακοίνωσε και επίσημα ο Νίκος Ζαμάνης, κάνοντας λόγο στη δήλωσή του για διαφορά φιλοσοφίας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Δάρα.

Παράλληλα φροντίζει να ξεκαθαρίσει πως η απόφαση και η κίνησή του δεν έχουν να κάνουν με το οικονομικό σκέλος του συλλόγου.

Στη δήλωσή του ο Νίκος Ζαμάνης αναφέρει: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα. Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και τις υπόλοιπες αρμοδιότητές μου στην ομάδα.

Υ.Γ. Η παραίτησή μου δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε».

Πανιώνιος: Ζαμάνης και Δάρας στην έξοδο

Πανιώνιος: Οι σκέψεις αποχώρησης του Ζαμάνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζαμάνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.