ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εθελοντική αιμοδοσία από τους «Πάνθηρες»

Το Σάββατο 21/4/2018 από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, στην αίθουσα «Ν. Πεντζαρόπουλος» του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Νέας Σμύρνης, οι φίλαθλοι του Πανιωνίου διοργανώνουν την 24η Εθελοντική Αιμοδοσία των «Πανθήρων». Πρόκειται για ένα θεσμό, πλέον, αφού εδώ και 12 χρόνια η τράπεζα αίματος των «Πανθήρων» έχει συγκεντρώσει πάνω από 800 μπουκάλες αίματος, οι οποίες έχουν...
Εθελοντική αιμοδοσία από τους «Πάνθηρες»

Το Σάββατο 21/4/2018 από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, στην αίθουσα «Ν. Πεντζαρόπουλος» του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Νέας Σμύρνης, οι φίλαθλοι του Πανιωνίου διοργανώνουν την 24η Εθελοντική Αιμοδοσία των «Πανθήρων».

Πρόκειται για ένα θεσμό, πλέον, αφού εδώ και 12 χρόνια η τράπεζα αίματος των «Πανθήρων» έχει συγκεντρώσει πάνω από 800 μπουκάλες αίματος, οι οποίες έχουν βοηθήσει συνανθρώπους μας, ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις και χρώματα ομάδων.

Παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας και εργαζόμενοι θα βρίσκονται εκεί να υποστηρίξουν τη σημαντική αυτή κίνηση. Στόχος είναι να συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία και -γιατί όχι- να αποτελέσει και παράδειγμα για ανάλογες πρωτοβουλίες.

Μη ξεχνάμε, ότι 15 λεπτά από το χρόνο μας, μπορούν να βοηθήσουν ένα συνάνθρωπό μας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθελοντική αιμοδοσία από τους «Πάνθηρες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.