Ματιές σε Βέργο ο Πανιώνιος

Στη λίστα των Νεοσμυρνιωτών ο 22χρονος, φεύγει ο Σπιριντόνοβιτς
Ματιές σε Βέργο ο Πανιώνιος

Σταθερή τακτική του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια είναι να κοιτά τι γίνεται στους λεγόμενους μεγάλους ψάχνοντας γα ευκαιρίες. Μία τέτοια είναι ο Νίκος Βέργος.

Στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να βρει χώρο, ο ίδιος θέλει να πάει κάπου που θα παίζει και γι’ αυτό οι «κυανέρυθροι» παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Ο 22χρονος επιθετικός, άλλωστε, είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε να «παίξει» ακόμα και εάν δεν περνούσε ο Πανιώνιος ούτε το δεύτερο τεστ της αδειοδότησης.

Αντικαταστάτης του Σαμέντ Γεσίλ δεδομένα αναζητείται, αν και σε πρώτη φάση άλλα είναι αυτά που καίνε τους Νεοσμυρνιώτες.

Από εκεί και πέρα, θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς. Ο Αυστριακός χαιρέτησε συμπαίκτες του ενημερώνοντάς τους πως παίρνει μεταγραφή. Από την ομάδα, μάλιστα, εκφράζεται η αισιοδοξία πως το θέμα θα τελειώσει εντός της εβδομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ματιές σε Βέργο ο Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.