ΠΑΟΚ BC

Αυτός είναι ο Μορέιρα (vid)

Ο Γιάνικ Μορέιρα αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανακοίνωσε την Κυριακή (05/08) την έναρξη της συνεργασίας του με τον 27χρονο. Μία ημέρα αργότερα, τη Δευτέρα (06/08), οι «ασπρόμαυροι» παρουσίασαν με ένα όμορφο βίντεο μερικές από τις καλύτερες στιγμές του νεοαποκτηθέντα σέντερ από την Ανγκόλα. https://www.instagram.com/p/BmG-yP5nTAp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control Πήρε Γιάνικ Μορέιρα ο ΠΑΟΚ Μορέιρα:...
Αυτός είναι ο Μορέιρα (vid)

Ο Γιάνικ Μορέιρα αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανακοίνωσε την Κυριακή (05/08) την έναρξη της συνεργασίας του με τον 27χρονο.

Μία ημέρα αργότερα, τη Δευτέρα (06/08), οι «ασπρόμαυροι» παρουσίασαν με ένα όμορφο βίντεο μερικές από τις καλύτερες στιγμές του νεοαποκτηθέντα σέντερ από την Ανγκόλα.

https://www.instagram.com/p/BmG-yP5nTAp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Πήρε Γιάνικ Μορέιρα ο ΠΑΟΚ

Μορέιρα: «Χαρούμενος που θα παίζω στον ΠΑΟΚ» (pic)

Ενίσχυση με Αγκμπελέσε ο Χολαργός (pic)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός είναι ο Μορέιρα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.