ΠΑΟΚ BC

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ουίλιαμς!

Λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζόρντιν Γουίλιαμς. Προερχόμενος από το άσημο κολέγιο LSU Alexandria από το ΝΑΙΑ, o στις πρώτες του δηλώσεις μοιράστηκε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ υο άγχος του για το νέο ξεκίνημα, τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία του με τον...
Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ουίλιαμς!

Λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζόρντιν Γουίλιαμς.

Προερχόμενος από το άσημο κολέγιο LSU Alexandria από το ΝΑΙΑ, o στις πρώτες του δηλώσεις μοιράστηκε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ υο άγχος του για το νέο ξεκίνημα, τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και τις προοπτικές που έχει μπροστά του. «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι μία όμορφη και ο ΠΑΟΚ, η νέα μου ομάδα έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω με την ομάδα μου και να κάνω ότι ακριβώς μου ζητήσει ο προπονητής μου», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Και πρόσθεσε: «Σε όλη μου τη ζωή παίζω μπάσκετ και δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση το να αποδεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ, μία τόσο σπουδαίας ομάδας και να έρθω εδώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλεύω κάθε μέρα για να δώσω ότι καλύτερο έχω και μπορώ για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να έχω δίπλα μου πολλούς Αμερικανούς παίκτες. Θέλω να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, να δουλέψω και να βελτιωθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι κι εγώ μέρος της πλούσιας ιστορίας του ΠΑΟΚ».

Ο Γουίλιαμς από το πρωί της Παρασκευής ξεκινά το πρόγραμμα ενσωμάτωσής του με την ομάδα, με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ουίλιαμς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.