ΠΑΟΚ BC

Αφίξεις και εργομετρικά στον ΠΑΟΚ (pic, vid)

Οι αφίξεις των ξένων παικτών αναμένεται να συνεχιστούν την Κυριακή (19/08), αφού οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν τους Μαλίκ Πόουπ και Τζαμάλ Τζόουνς. Την αρχή έκανε το βράδυ της Πέμπτης (16/08) ο Τζόρντιν Γουίλιαμς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» περιμένει σήμερα (19/08) ακόμη δύο ξένους παίκτες του, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα. Ήδη από το...
Αφίξεις και εργομετρικά στον ΠΑΟΚ (pic, vid)

Οι αφίξεις των ξένων παικτών αναμένεται να συνεχιστούν την Κυριακή (19/08), αφού οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν τους Μαλίκ Πόουπ και Τζαμάλ Τζόουνς.

Την αρχή έκανε το βράδυ της Πέμπτης (16/08) ο Τζόρντιν Γουίλιαμς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» περιμένει σήμερα (19/08) ακόμη δύο ξένους παίκτες του, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα.

Ήδη από το Σάββατο (18/08) οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ.

Γκος: «Ώρα να επιστρέψω στη δουλειά με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Αθηναίου ντυμένος στα ασπρόμαυρα (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αφίξεις και εργομετρικά στον ΠΑΟΚ (pic, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.