ΠΑΟΚ BC

Παπαθεοδώρου: «Ισορροπημένος όμιλος, δε λέει κάτι το 5-3»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε ικανοποιημένος από την πέμπτη συνεχόμενη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά, επί της Βενέτσια, αλλά προτίμησε να χαμηλώσει τον πήχη…
Παπαθεοδώρου: «Ισορροπημένος όμιλος, δε λέει κάτι το 5-3»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βενέτσια, η οποία μάλιστα ήταν η πέμπτη συνεχόμενη!

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, λέγοντας ότι το ρεκόρ (5-3) δεν λέει κάτι στην παρούσα φάση.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μια τεράστια νίκη απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα με ποιότητα. Η Βενέτσια παίζει με πολλά τρίποντα, κάναμε εξαιρετική δουλειά σ’ αυτό το κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο. Στο ίδιο διάστημα είχαμε μόνο τέσσερα λάθη και λίγα χαμένα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πτώση στην απόδοση μας αλλά δεν τα παρατήσαμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η επιθετικότητα στην άμυνα και η βοήθεια του κόσμου μας οδήγησαν στη νίκη».

Σε ερώτηση για την επιλογή να περάσει η μπάλα στον Λίνο Χρυσικόπουλο στο τέλος του αγώνα, απάντησε: «Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την άμυνα του Ντέι στο χαμηλό ποστ. Ο Λίνος έκανε εξαιρετική δουλειά στο πρώτο αλλά ειδικά σε ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν καθοριστικός και στην αρχή και στο τέλος, αφού μας έδωσε ηρεμία και ανάσες».

Σχετικά με το rotation και τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Μιλένκο Τέπιτς, είπε: «Είχε πρόβλημα από την Τρίτη. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, μπήκε αλλά δεν ήταν έτοιμος κι έτσι δεν ρισκάραμε παραπάνω. Οι υπόλοιποι πλην του Πόουπ είχαν χρόνο συμμετοχής. Είναι όλοι χρήσιμοι και σημαντικοί».

Τέλος, ρωτήθηκε για τις πέντε συνεχόμενες νίκες και επεσήμανε: «Ο όμιλος είναι ισορροπημένος. Υπάρχουν δύο πολύ ποιοτικές ομάδες κι εμείς αντιπαρατάσσουμε την τεράστια προσπάθεια. Πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδια στο όριο μας και λίγο παραπάνω. Οταν το κάνουμε, σημειώνουμε τέτοιες νίκες. Κρατάμε αυτές τις νίκες αλλά όλα τα ματς είναι σημαντικά. Δεν λέει κάτι το 5-3. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γυρίσει ανάποδα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Δεν έχουμε την ποιότητα παίζοντας στο 70% να κάνουμε μεγάλες νίκες. Δεν παίξαμε στο 100% στην τρίτη περίοδο και έγινε επιμέρους σκορ 9-22. Όσο παίζουμε στο 100% μπορούμε να φτάνουμε στο αποτέλεσμα».

ΠΑΟΚ: Καρδιοχτύπησε, αλλά νίκησε τη Βενέτσια!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαθεοδώρου: «Ισορροπημένος όμιλος, δε λέει κάτι το 5-3»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.