ΠΑΟΚ BC

Και επίσημα στο BCL για τρίτη χρονιά ο ΠΑΟΚ

Στο Basketball Champions League θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την τρίτη χρονιά ο ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ το απόγευμα της Κυριακής (17/06). Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Στο BCL θα αγωνιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ο ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη συγκεκριμένη διοργανωση και με στόχο να κάνει ένα τουλάχιστον βήμα...
Και επίσημα στο BCL για τρίτη χρονιά ο ΠΑΟΚ

Στο Basketball Champions League θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την τρίτη χρονιά ο ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ το απόγευμα της Κυριακής (17/06).

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Στο BCL θα αγωνιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ο ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη συγκεκριμένη διοργανωση και με στόχο να κάνει ένα τουλάχιστον βήμα παραπάνω.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL και μάλιστα στη φάση των ομίλων εξασφαλίστηκε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, τα οποία επιβεβαίωσαν την εκπεφρασμένη εδώ και καιρό πρόθεση της ομάδας μας να συμμετέχει στη διοργάνωση.

Η κλήρωση του BCL αναμένεται να γίνει στις 11 Ιουλίου στη Γενεύη, σε μία πόλη με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έντονους συναισθηματικούς δεσμούς.

Με την ολοκλήρωση όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αναμένεται να γίνουν γνωστές και όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο BCL την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι και την κλήρωση θα γνωστοποιηθούν και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες (γκρουπ δυναμικότητας, διάφορα κριτήρια και περιορισμοί)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και επίσημα στο BCL για τρίτη χρονιά ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.