ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Σπαρτάκ

Ποιους παίκτες επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της Μόσχας
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Σπαρτάκ

Με μία αλλαγή θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας αύριο (14/8) στον επαναληπτικό αγώνα της Τούμπας, όπου ο Δικέφαλος θα παίξει τα ρέστα του για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ξεκινίσει με τον Αντρέ Βιεϊρίνια που επέστρεψε στην αποστολή του Δικεφάλου, με τον Πορτογάλο αμυντικό να παίρνει θέση και πάλι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ετσι ο Χοσέ Κρέσπο θα αγωνιστεί ξανά ως κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα, με τον Ευγένιο Χατσερίδη που έπαιξε τόσο μέσα στη Βασιλεία όσο και στο πρώτο ματς επί της Σπαρτάκ, να μένει στον πάγκο.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί όπως ετοιμαζόταν στη ρεβάνς της Βασιλείας με τα πλάνα του τότε να αλλάζουν λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στην προθέρμανση ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πασχαλάκης θα παίξει κάτω απο τα δοκάρια, κεντρικοί αμυντικοί οι Κρέσπο-Βαρέλα, αριστερό μπακ ο Βιεϊρίνια, δεξί μπακ ο Μάτος. Στο κέντρο θα αγωνιστεί το δίδυμο Μαουρίσιο-Κάνιας, στα εξτρέμ οι Ελ Καντουρί-Λημνιός ενώ πίσω απο τον προωθημένο Πρίγιοβιτς θα τοποθετηθεί ο Πέλκας.

Ειδική έκδοση για την Premier League από το Sportime

Στην προπόνηση στην Μόσχα ο Σαββίδης

Κρούση στον Φερτόλι από Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Σπαρτάκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.