ΠΑΟΚ

Αντιδρούν στη Ρωσία για Χατσερίδη (pics)

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι επικαλαμίδες που φόρεσε ο Ευγέν Χατσερίδης στον χθεσινο (14/08) αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League. Οι επικαλαμίδες έφεραν τη σημαία της Ουκρανίας, που ως γνωστόν η σχέσεις της χώρας με τη Ρωσία είναι τεταμένες. Για αυτό στον ρωσικό Τύπο έκαναν λόγο για απρεπή κίνηση από...
Αντιδρούν στη Ρωσία για Χατσερίδη (pics)

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι επικαλαμίδες που φόρεσε ο Ευγέν Χατσερίδης στον χθεσινο (14/08) αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League.

Οι επικαλαμίδες έφεραν τη σημαία της Ουκρανίας, που ως γνωστόν η σχέσεις της χώρας με τη Ρωσία είναι τεταμένες. Για αυτό στον ρωσικό Τύπο έκαναν λόγο για απρεπή κίνηση από τον Ουκρανό στόπερ του ΠΑΟΚ, καλώντας την UEFA να τον κυνηγήσει πειθαρχικά.

Εκείνος πάντως δεν…  πτοήθηκε και λίγο μετά το παιχνίδι ανέβασε μια φωτογραφία όπου φαίνονται αυτές οι επικαλαμίδες, γράφοντας απλά: «ΠΑΟΚ».

https://www.instagram.com/p/BmeU9L7loO1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Ποια Μπενφίκα ρε μπαμπά;”

Σαββίδης: «Ήθελα να τους ταπεινώσουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντιδρούν στη Ρωσία για Χατσερίδη (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.