ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα ζήσουν με τη ντροπή τους»

Νέα επίθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ
Λουτσέσκου: «ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα ζήσουν με τη ντροπή τους»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιθυμεί να ξεχάσει. Από το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, κάθε φορά που δίνει συνέντευξη εξαπολύει επίθεση σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αυτό έπραξε και τώρα μιλώντας στην ιστοσελίδα «digisport.ro». Ο τίτλος του κειμένου προδιαθέτει για τη συνέχεια:  «Ο Λουτσέσκου δεν ξεχνάει και δεν συγχωράει: θα ζήσουν με αυτή την ντροπή για όλη τους τη ζωή».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε συγκεκριμένα:  «Αυτοί από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, θα ζήσουν με την ντροπή για όλη τους τη ζωή, μας έκλεψαν, μας ξεγέλασαν και συμπεριφέρθηκαν σαν δειλοί, δεν έπαιξαν εναντίον μας., είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί, μας εξαπάτησαν και έκαναν τα πάντα για να μας βγάλουν εκτός της μάχης του τίτλου.  Ζούμε με τη μεγάλη απογοήτευση ότι κερδίσαμε τον τίτλο στο γήπεδο και μας τον έκλεψαν, θα το θυμόμαστε για πάντα, αλλά αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρα».

Κάτι γκλαμουράτο ετοιμάζει ο Σαββίδης

Μίλησε με Βελόσο ο ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουτσέσκου: «ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα ζήσουν με τη ντροπή τους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.