ΠΑΟΚ

Μάρκοβιτς τέλος, έρχεται ο Καρέλης!

Ανατροπή σκηνικού την τελευταία στιγμή στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ
Μάρκοβιτς τέλος, έρχεται ο Καρέλης!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκοψε την περίπτωση του Λαζάρ Μάρκοβιτς, καθώς λόγω του ακριβού κόστους της έπρεπε να αποχωρήσει κάποιος άλλος εξτρέμ και έτσι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα, και ήρθε σε συμφωνία για το δανεισμό του Νίκου Καρέλη.

Ο Γιώργος Σαββίδης είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα του Μάρκοβιτς και είχε συμφωνήσει μαζί του σε όλα αλλά έγινε σεβαστή η επιθυμία του Ρουμάνου τεχνικού καθώς δεν μπορούσε να έρθει ο Σέρβος χωρίς να φύγει άλλος παίκτης.

Ετσι, λοιπόν, μετά από υπομονή και επιμονή του Γιώργου Σαββίδη για ενίσχυση της ομάδας, οι «ασπρόμαυροι» προχώρησαν στην απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Νίκου Καρέλη.

Ο ΠΑΟΚ και η Γκενκ έχουν βάλει στη συμφωνία τους ρήτρα αγοράς και έτσι ο Δικέφαλος μετά το τέλος της σεζόν μπορεί να αγοράσει τον Ελληνα παίκτη, που παίζει με άνεση τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα.

Οπως και πέρσι, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο γιος του μεγαλομετόχου και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ παίζει σημαντικό ρόλο και δείχνει ξανά την επιθυμία του για τη δημιουργία ενός ακόμη πιο δυνατού ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League

Το προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάρκοβιτς τέλος, έρχεται ο Καρέλης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.