ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης σε Αλαφούζο: «Γιουσουφάκι, πλήρωσε τα χρέη σου…»

Επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε μέσα από τα social media ο Γιώργος Σαββίδης καλώντας τον να σταματήσει να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη. Με σχετική ανάρτησή του στο instagram ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Mr ΣΚΑΪ καλό θα ήταν εκτός από το να λοιδορείς όλη μέρα τον πατέρα μου...
Γ. Σαββίδης σε Αλαφούζο: «Γιουσουφάκι, πλήρωσε τα χρέη σου…»

Επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε μέσα από τα social media ο Γιώργος Σαββίδης καλώντας τον να σταματήσει να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Με σχετική ανάρτησή του στο instagram ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Mr ΣΚΑΪ καλό θα ήταν εκτός από το να λοιδορείς όλη μέρα τον πατέρα μου και να γίνεσαι γιουσουφάκι των κόκκινων, των κίτρινων και των γαλάζιων (Ν.Δ.)… Να πληρώσεις τα χρέη σου που άφησες στον ΠΑΟ, αδιαφορώντας για τις τύχες του και το μέλλον του! Μήπως τον ζηλεύεις επειδή δεν είχε την τιμή όπως εσύ να βρίσκεται σε λίστες ονομάτων στα paradise papers;».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γ. Σαββίδης σε Αλαφούζο: «Γιουσουφάκι, πλήρωσε τα χρέη σου…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.