ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Αποστολή με εκπλήξεις!

Ποιους επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα
ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Αποστολή με εκπλήξεις!

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα στον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League και το μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην Τσέλσι.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στην έδρα του, με το τεχνικό επιτελείο να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος του προγράμματος. Μια αποστολή, στην οποία δεν υπάρχουν οι Καρέλης-Ακπόμ και ο τιμωρημένος Μάτος, ενώ σε αυτήν κανονικά βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Η Τετάρτη (19.09) ήταν μέρα αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Λονδρέζους μέσα από διάφορες ασκήσεις και μίνι δίτερμα, ενώ εξάσκηση έγινε και στις στημένες φάσεις. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς .

Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για την κόντρα με την αγγλική ομάδα είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

ΠΑΟΚ – Τσέλσι: H ατάκα του Λουτσέσκου για την Τσέλσι

Σάχοφ: «Πεισμωμένοι με Τσέλσι»

Έρχεται ο Σαββίδης και οι αποφάσεις!

Ξένη «σφυρίχτρα» στην Τούμπα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Αποστολή με εκπλήξεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.