ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία ΠΑΟΚ σε ΚΕΔ-ΕΠΟ για διαιτησία και Λουτσέσκου

Εντονος προβληματισμός στον Δικέφαλο
Διαμαρτυρία ΠΑΟΚ σε ΚΕΔ-ΕΠΟ για διαιτησία και Λουτσέσκου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιστολή της προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις διαιτησίες των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος αλλά και στην ΕΠΟ για την διαρροή στο θέμα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών της Super League, αρκετές είναι οι λανθασμένες αποφάσεις σε βάρος του ΠΑΟΚ. Είναι γνωστό άλλωστε, πως οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία απηύθυναν δημόσια ερωτήματα για την καθυστέρηση του VAR, η εφαρμογή του οποίου μπορεί να δώσει άμεσα τη λύση στο… μόνιμο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως την πρώτη αγωνιστική, δεν τιμωρήθηκε το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών τoυ Αστέρα Τρίπολης, τη δεύτερη στη Νέα Σμύρνη ακυρώθηκε το καθαρό γκολ του Ακπόμ, ενώ την τρίτη δεν δόθηκε το καθαρό πέναλτι του Στρέζου στο Ζαμπά στο Γεντί Κουλέ.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε στην ΕΠΟ τη δυσαρέσκειά της για την διαρροή στην δίωξη Λουτσέσκου, πριν γίνει γνωστή η κλήση σε απολογία. Με αυτόν το τρόπο, εξάλλου, ασκήθηκε πίεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου…

Εμφανίστηκαν τα πρώτα «σύννεφα» με Χατσερίδη

Γ.Σαββίδης: «Οι πολεμιστές πάντα παλεύουν» (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαμαρτυρία ΠΑΟΚ σε ΚΕΔ-ΕΠΟ για διαιτησία και Λουτσέσκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.