ΠΑΟΚ

Σαν… Λερναία Υδρα η επίθεση του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει λύσεις ακόμη και όταν δεν φτάνουν τα γκολ του Πρίγιοβιτς...
Σαν… Λερναία Υδρα η επίθεση του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, βρίσκεται στην πρώτη θέση της Super League και έχει στα χέρια του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Παρά το γεγονός πως η αμυντική του γραμμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το δυνατό σημείο του «δικεφάλου» φέτος είναι δίχως αμφιβολία η αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ πετάει «φωτιές» και μολονότι έχει το σημείο αναφοράς, που ακούει στο όνομα Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, θυμίζει «Λερναία Υδρα» με δέκα διαφορετικούς σκόρερ από το ξεκίνημα της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς μετρούν συνολικά 23 γκολ εκ των οποίων τα οκτώ ήρθαν από τον Σέρβο στράικερ, που βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» φόρμα και δεν σταματά να σκοράρει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει βρει λύσεις και από τις υπόλοιπες γραμμές του γηπέδου. Από τρία τέρματα μετρούν οι Πέλκας και Ζαμπά, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί φανταστική εμφάνιση στο τελευταίο ματς με την ΜΠΑΤΕ ενώ τόσο ο Ελληνας μεσοεπιθετικός όσο και ο 20χρονος Βραζιλιάνος έχουν μοιράσει από δύο ασίστ, συμβάλλοντας και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού.

Δύο γκολ έχει σημειώσει φέτος ο Ομάρ Ελ Καντουρί, το πρώτο στη Βασιλεία και το δεύτερο και καθοριστικό στη Νέα Σμύρνη, που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του ενώ όταν οι «κλασικοί» σκόρερ του δεν είναι αποτελεσματικοί, ο ΠΑΟΚ βγάζει… άσους από το μανίκι του.

Από μία φορά έχουν βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα οι Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ουάρντα, Κάνιας, Μάτος και Βαρέλα, με τη λίστα των σκόρερ να συμπληρώνεται με τον… Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος πέτυχε το αυτογκόλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και χάρισε τη νίκη στον «δικέφαλο».

Με τον πλουραλισμό που έχει ο ΠΑΟΚ στην επίθεση δείχνει και τις διαθέσεις του για τη φετινή σεζόν ενώ ακόμη δεν έχουν μπει στη λίστα των σκόρερ, οι δύο επιθετικοί πίσω από τον Πρίγιοβιτς και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Νίκο Καρέλη και Τσούμπα Ακπόμ.

Η ατυχία του Πρίγιοβιτς

Η μέρα που ο μεγάλος Ντιέγκο υποκλίθηκε στην Τούμπα (pics&vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαν… Λερναία Υδρα η επίθεση του ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.