ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Απόλλων: Με αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου
ΠΑΟΚ-Απόλλων: Με αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Με αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην ΜΠΑΤΕ θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης ο ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου επιστρέφουν οι Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ ενώ φανέλα βασικού παίρνει και ο Εβγέν Σάχοφ.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι η εξής: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μάτος, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς.

Στον πάγκο για τον Δικέφαλο κάθονται οι: Ρέι, Τόσκα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Λημνιός, Καρέλης, Ακπόμ.

Ήττα-σοκ για την ΜΠΑΤΕ μετά από 4 μήνες! (vid)

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Το Ζενίθ συναντά το Ναδίρ

Σαν… Λερναία Υδρα η επίθεση του ΠΑΟΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ-Απόλλων: Με αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.