ΠΑΟΚ

Επιστροφές και… αντίστροφη μέτρηση στον ΠΑΟΚ

Γεμίζει η Νέα Μεσήμβρια, θετικά νέα για Λουτσέσκου
Επιστροφές και… αντίστροφη μέτρηση στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει πλέον για τα καλά σε ρυθμούς ντέρμπι αφού σήμερα ολοκληρώνονται και επίσημα οι υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων.

Στον Δικέφαλο περιμένουν σήμερα πίσω στη Θεσσαλονίκη τους Πασχαλάκη, Πέλκα, Καρέλη, οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα ματς με Ουγγαρία και Φινλανδία αλλά και τον Δημήτρη Λημνιό, που συμμετείχε σε αυτή της Ελπίδων.

Οι υπόλοιποι διεθνείς έχουν ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ μοναδικός απών, πλέον, είναι ο Αμρ Ουάρντα καθώς η Αίγυπτος ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουτσέσκου βρέθηκε χθες στην ευχάριστη θέση να δει τους μέχρι πρότινος τραυματίες Βαρέλα και Χατσερίδη να επιστρέφουν ενώ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Αρη, με το απουσιολόγιο του Ρουμάνου τεχνικού να συμπεριλαμβάνει μόνο το όνομα του Ζοσέ Μαουρίσιο.

Ετοιμος ο Βαρέλα και άλλοι δύο!

Αυτό είναι το μέλλον του Ουάρντα

Η… μεταμόρφωση του Γιώργου Σαββίδη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστροφές και… αντίστροφη μέτρηση στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.