Sportime

Πρόβλημα και με Ακπόμ στον ΠΑΟΚ!

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Πρόβλημα και με Ακπόμ στον ΠΑΟΚ!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ, λίγα 24ώρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Αρη και τους Κυπελλούχους.

Ο Τσούμπα Ακπόμ κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη ένα διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί το Σάββατο (19/10). Αυτή τη στιγμή, η συμμετοχή του λογίζεται ως αμφίβολη.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης, ενώ ο Μαουρίσιο ξεκίνησε τρέξιμο κι ασκήσεις στο γήπεδο.

Η επόμενη προπόνηση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (19/10) στις 10:00, στο γήπεδο της Τούμπας.

http://www.sportime.gr/parafootball/173558/tosa-thelei-gia-na-ypograpsei-o-pelkas/

http://www.sportime.gr/paok/173568/ayti-einai-i-tropologia-gia-ti-nea-toympa/

http://www.sportime.gr/podosfairo/superleague/173657/super-league-deytera-to-paok-panathinaikos-kyriaki-to-aek-aris/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα