STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚΑΡΑ για να χαζεύει όλη η Ελλάδα!

"Σίφουνας" ο ΠΑΟΚ με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-0
ΠΑΟΚΑΡΑ για να χαζεύει όλη η Ελλάδα!

Ένας καταιγιστικός ΠΑΟΚ, ήταν ΠΑΟΚΑΡΑ στο δεύτερο ημίχρονο και απέδειξε για άλλη μία φορά γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στην χώρα, νικώντας κατά κράτος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας μέσα στην Τούμπα με 2-0 χάρη στα γκολ των Πρίγιοβιτς και Λημνιού.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν εντυπωσιακή ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε δύο γκολ και έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο 2΄ ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με τον Βιεϊρίνια να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και το πλασέ του να βγαίνει άουτ δίπλα απο το δεξί δοκάρι της εστίας του Διούδη που στο 14΄ αναγκάστηκε να αποκρούσει σε κόρνερ δυνατό χαμηλό σουτ του Χοσέ Κάνιας.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν αυτός που έσωσε τους φιλοξενούμενους στο 30΄, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ όταν έκανε εντυπωσιακή απόκρουση, ύστερα από γυριστή κεφαλιά του Πρίγιοβιτς μέσα απο την περιοχή.

Μάλιστα στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ σκόραρε από την εκτέλεση κόρνερ όμως ο επόπτης σωστά ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Στο 43΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και άλλο ένα τέρμα αλλά και αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ αφού ο Μάτος ήταν σε αντικανονική θέση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι “ασπρόμαυροι” έχασαν άλλη μία μοναδική ευκαιρία όταν ο Μάτος βρήκε μόνο του τον Πρίγιοβιτς στην μικρή περιοχή αλλά ο Σέρβος έστειλε την μπάλα άουτ με το κεφάλι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να είναι εντυπωσιακός. Με την έναρξη της επανάληψης ο Πρίγιοβιτς έχασε άλλη μία ευκαιρία με κεφαλιά μέσα απο την μικρή περιοχή ενώ στο 48΄ ο Διούδης ήταν ξανά ο “φύλακας άγγελος” της ομάδας του αφού απέκρουσε τετ α τετ του Μπίσεσβαρ.

Στο 51΄ όμως ο Διούδης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όταν ο Ζαμπά μετά από όμορφη ατομική ενέργεια, βρήκε μόνο του τον Πρίγιοβιτς που με πλασέ σε κενή εστία σημείωσε το 1-0.

Στο 54΄ ο Παναθηναϊκός πλησίασε στην ισοφάριση όταν ο Μακέντα κέρδισε την μονομαχία ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, γύρισε την μπάλα στον Μπουζούκη που ανενόχλητος μέσα απο την περιοχή σούταρε άουτ ενώ ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες με τον Ζαμπά να περνάει το Διουδή αλλά να χάνει το κοντρόλ πριν πλασάρει σε κενή εστία.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να να είναι καταιγιστικός και να δημιουργεί πολλές επικίνδυνες φάσεις στην περιοχή των “πρασίνων” και δικαιώθηκε στο 76΄ της αναμέτρησης. Ο Δημήτρης Λημνιός στο ίδιο λεπτό πήρε τη θέση του Μπίσεσβαρ και μέσα σε 24 δευτερόλεπτα κατάφερε να σκοράρει με πλασέ από τα δεξιά μετά από ασίστ του Λέο Ζαμπά.

Ουσιαστικά με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που τον κρατούν στην κορυφή της βαθμολογία αφού στη συνέχεια κατέβασε ρυθμούς περιμένοντας απλά να λήξη ο αγώνας με τους παίκτες και τον κόσμο να “γιορτάζουν” μαζί άλλη μία νίκη.

MVP: Απο τις καλύτερες εμφανίσεις του Λέο Ζαμπά που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και μέτρησε και δύο ασίτ

ΠΑΝΩ: Ο Μπίσεσβαρ έκανε άλλη μία πολύ δυνατή εμφάνιση και απο τα δικά του πόδια ξεκινούσαν όλες οι επιθέσεις των γηπεδούχων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολύ καλή η διαιτησία του Γενς Μάε που είχε δύσκολες φάσεις να αντιμετωπίσει αλλά σε όλες πήρε την σωστή απόφαση

ΓΚΟΛ: 1-0 (51΄ Πρίγιοβιτς), 2-0 (76΄Λημνιός)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 79′ Κάτσε, 87′ Κουρμπέλης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Πέλκας (53΄ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (76΄ Λημνιός), Ζαμπά (81΄ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χ. Δώνης (77΄ Κάτσε), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (64΄ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα, Καμπετσής (77΄ Μουνιέ).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚΑΡΑ για να χαζεύει όλη η Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.