ΠΑΟΚ

Σαββίδης: «Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας»

Τι ανέφερε στους συνεργάτες του ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου
Σαββίδης: «Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας»

Ο Ιβάν Σαββίδης κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της αναμέτρησης τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Φεύγοντας, μάλιστα, έλεγε στους συνεργάτες του μεταξύ άλλων πως: «ο κόσμος έχει καταπληκτική συμπεριφορά και η Τούμπα είναι άψογη και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε».

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου όμως τόσο πως ο κίνδυνος προβοκάτσιας είναι πάντοτε υπαρκτός. «Να μην εφησυχάσουμε και όλοι μαζί με τον κόσμο να θωρακίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Οι κίνδυνοι προβοκάτσιας υπάρχουν παντού και ο στόχος πολύ μεγάλος για να επιτρέψουμε ως οικογένεια να μας δημιουργήσουν προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων.

 

Το πανό του… «Παναθηναϊκού Κινήματος» στην Τούμπα

Η καλύτερη ενδεκάδα της 8ης αγωνιστικής της Super League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαββίδης: «Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.