ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει τον… τρόπο στο Περιστέρι

Η «ασπρόμαυρη» προϊστορία και η 4/4 σεζόν
Ο ΠΑΟΚ βρίσκει τον… τρόπο στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ έχει την καθολική υπεροχή στην προϊστορία των αναμετρήσεων με αντίπαλο τον Ατρόμητο, όταν ο αγώνας διεξάγεται στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς μετρούν 9 διπλά, επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα ενώ οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη πέντε φορές.

Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη των «ασπρόμαυρων» είναι το 1-6 της σεζόν 1976-1977 όταν με πρωταγωνιστές τους Κούδα και Σαράφη, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ, η ομάδα του Μπράνισλαβ Στάνκοβιτς έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από το «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου διεξήχθη ο αγώνας. Η μεγαλύτερη νίκη του Ατρομήτου κατεγράφη πριν τρία χρόνια όταν η αθηναϊκή ομάδα κέρδισε με το… βαρύ 4-0 τον ΠΑΟΚ.

Η σεζόν… 4 επί 4!

Πέρσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν συνολικά τέσσερις φορές, με τον ΠΑΟΚ να μετρά ισάριθμες νίκες. Αρχικά, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 2-1 στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Κύπελλο, όπου ο «δικέφαλος» δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αποκλείοντας με δύο νίκες (2-0 εντός, 1-3 εκτός) τους Περιστεριώτες.

Τέλος, η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας με ένα εντυπωσιακό 4 στα 4 τη σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο.

Φουλάρουν για στόπερ στον ΠΑΟΚ

Στον πάγκο ο Πέλκας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ βρίσκει τον… τρόπο στο Περιστέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.