ΠΑΟΚ

Βίντι-ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη παράνοια για μια θέση στο γήπεδο!

Τρέλα από τον κόσμο του Δικεφάλου για το ματς στην Ουγγαρία
Βίντι-ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη παράνοια για μια θέση στο γήπεδο!

Τα 1.300 εισιτήρια που δόθηκαν από τη Βίντι στον ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των οπαδών του είναι πολύ λίγα και γίνεται πραγματικά «πανζουρλισμός» από χιλιάδες οπαδούς του Δικεφάλου που αναζητούν εισιτήριο.

Ηδη εκατοντάδες οπαδοί των Κυπελλούχων Ελλάδας βρίσκονται στην Ουγγαρία και τις γειτονικές χώρες και πολλοί από αυτούς δεν έχουν εισιτήρια με αποτέλεσμα να αναζητούν κάποια από τα «μαγικά χαρτάκια» που ίσως επιστραφούν από κάποιους που θα ματαιώσουν το ταξίδι τους.

Οι εκατοντάδες μπορεί να γίνουν και χιλιάδες από σήμερα και αύριο όταν θα καταφτάσουν και οι φίλοι του ΠΑΟΚ κυρίως από την Γερμανία που αρκετοί από αυτούς δεν έχουν εισιτήρια.

Στην Βουδαπέστη ήδη έχει… σημάνει συναγερμός και για αυτό η διοίκηση της Βίντι απέστειλε οδηγίες στον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία καθώς το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θεωρείται… υψηλού ρίσκου.

Βίντι προς οπαδούς ΠΑΟΚ: “Κανένας χωρίς εισιτήριο!”

Βασιλειάδης: «Θωρακισμένη η τροπολογία για τη νέα Τούμπα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντι-ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρη παράνοια για μια θέση στο γήπεδο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.