ΠΑΟΚ

Χωρίς τα μπακ του ο ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις συγκεκριμένες θέσεις
Χωρίς τα μπακ του ο ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στην αποστολή του τους δύο βασικούς και αναντικατάστατους μπακ, που διαθέτει, καθώς τόσο ο Λέο Μάτος όσο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα απουσιάσουν για διαφορετικούς λόγους.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος μπακ θα εκτίσει την τιμωρία του τη συγκεκριμένη αγωνιστική καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Πορτογάλος αρχηγός του «δικεφάλου» μετά τον τραυματισμό του στο ισχίο θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων των Θεσσαλονικέων για 15-20 μέρες.

Ετσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί τις δύο αυτές απουσίες με τις επιλογές του να είναι συγκεκριμένες. Στο αριστερό άκρο της άμυνας μπορεί, πέρα από τον Τόσκα, να αγωνιστεί ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο εναλλακτικές στα στόπερ για παρτενέρ του Βαρέλα είναι οι Χατσερίδης ή Μαλεζάς.

Στα δεξιά μπορεί να παίξει ο Στέλιος Κίτσιου ή υπό προϋποθέσεις ο Τόσκα με ανάποδο πόδι.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα ο Λουτσέσκου μπορεί να χρησιμοποιήσει στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά τα ακόλουθα σχήματα με επικρατέστερο το πρώτο:

  1. Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Κίτσιου
  2. Κρέσπο, Χατσερίδης, Βαρέλα, Κίτσιου
  3. Κρέσπο, Χατσερίδης, Βαρέλα, Τόσκα
  4. Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Τόσκα
  5. Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κίτσιου

ΠΑΟΚ: 20 μέρες έξω ο Βιεϊρίνια!

Γ.Σαββίδης: «Είναι ντροπή αυτό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς τα μπακ του ο ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.