ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εξιλέωση μόνο με τον τίτλο!

Ξεκάθαρο το μήνυμα από τον... οργανισμό του Δικεφάλου
ΠΑΟΚ: Εξιλέωση μόνο με τον τίτλο!

Ο πολύ πιθανός πλέον αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Europa League έφερε τον προπονητή και τους παίκτες να απολογούνται σε διοίκηση και κόσμο, οι οποίοι τους κατηγορούν για αδιαφορία.

Ο οργανισμός του «δικεφάλου» παραδέχεται ότι η ψύχωση για την κατάκτηση του τίτλου είναι η αιτία, που δείχνει διαφορετικό πρόσωπο εντός και εκτός συνόρων η ομάδα. Μετά τις συζητήσεις που έγιναν, η κατάκτηση του τίτλου είναι μονόδρομος για παίκτες και προπονητή, που υποσχέθηκαν πως αυτός ο στόχος δεν θα χαθεί με τίποτα και θα… ματώσουν για να φέρουν το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνθρωπος, που αγανάκτησε περισσότερο απ’ όλους μετά την απογοητευτική εμφάνιση των Θεσσαλονικέων δεν ήταν άλλος από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο και μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ όπου ουσιαστικά έθεσε προ των ευθυνών τους τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και προπονητικό τιμ.

Στο μεταξύ ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με οπαδούς στη Βουδαπέστη και τους ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση του «δικεφάλου» στην «Γκρουπάμα Αρένα»…

ΠΑΟΚ: «Οχι στην εν θερμώ αποδόμηση της ομάδας»

Ιβάν Σαββίδης: «Συγγνώμη!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Εξιλέωση μόνο με τον τίτλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.