ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ακπόμ, ο 13ος…

Τι κατάφερε ο Αγγλος με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό
ΠΑΟΚ: Ακπόμ, ο 13ος…

Ο Τσούμπα Ακπόμ πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό και έγινε ο 13ος παίκτης του Δικεφάλου, που βρίσκει δίχτυα τη φετινή σεζόν.

Ο Αγγλος στράικερ σκόραρε για πρώτη φορά με το δικέφαλο στο στήθος μεγαλώνοντας την λίστα των σκόρερ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Φυσικά, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κυριαρχεί σε αυτόν τον τομέα, έχοντας πετύχει συνολικά 11 τέρματα.

Ετσι, μετά τους Πρίγιοβιτς (11), Πέλκα (3), Ζαμπά (3), Ελ Καντουρί (2), Λημνιό (2), Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Κάνιας, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίσιο και Κρέσπο στη λίστα των φετινών σκόρερ του πρωτοπόρου της ελληνικής λίγκας προστέθηκε και ο Τσούμπα Ακπόμ.

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ο… αληθινός Ελληνας Μέσι

Ο στόχος του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ακπόμ, ο 13ος…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.