ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: “Ικανοποιημένος μόνο απο το αποτέλεσμα”

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη
Λουτσέσκου: “Ικανοποιημένος μόνο απο το αποτέλεσμα”

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση των παικτών του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην Κρήτη και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο τεχνικός του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο Cosmote Sport:

Αρχικά σημείωσε: «Από το αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος, όχι από την εικόνα μας. Καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι, είχαμε στη συνέχεια ευκαιρίες ώστε να… τελειώσουμε το ματς, δεν το καταφέραμε και πήγαμε σε ένα 2ο ημίχρονο που υποφέραμε.

Ήταν μια περίεργη κατάσταση για εμάς, είχαμε παίκτες αρκετούς που έλειψαν, ο Μαουρίσιο που επέστρεψε και έπρεπε να παίξει τουλάχιστον εξήντα λεπτά αλλά και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως ο Μαλεζάς. Ήταν ένα τελευταίο παιχνίδι σε μια σειρά αναμετρήσεων που είχαμε, μας λείπει δουλειά».

Ερωτηθείς για το παιχνίδι κόντρα στον Αήττητο Σπάτων που απομένει για τον όμιλο του Κυπέλλου: «Είναι ακόμα ένα ματς, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση».

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 1-2: Έκανε το… καθήκον του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουτσέσκου: “Ικανοποιημένος μόνο απο το αποτέλεσμα”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.