Μηνύει τον Κομίνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να καταθέσει μήνυση κατά του Γιώργου Κομίνη για όσα έκανε στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα. Από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» δόθηκε εντολή στη νομική υπηρεσία να κινηθεί ποινικά εναντίον του ρέφερι, που «τίναξε στον αέρα» το μεγαλύτερο ματς της σεζόν. Ο διεθνής διαιτητής αποφάσισε να τρέξει προς την...
Μηνύει τον Κομίνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να καταθέσει μήνυση κατά του Γιώργου Κομίνη για όσα έκανε στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα.

Από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» δόθηκε εντολή στη νομική υπηρεσία να κινηθεί ποινικά εναντίον του ρέφερι, που «τίναξε στον αέρα» το μεγαλύτερο ματς της σεζόν.

Ο διεθνής διαιτητής αποφάσισε να τρέξει προς την σέντρα, κατακυρώνοντας το γκολ του Βαρέλα, το οποίο ακύρωσε μερικά λεπτά αργότερα, προκαλώντας την “έκρηξη” των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια με τις ασάφειές του σε φύλλο αγώνα και καταθέσεις έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης.

Στο Δικέφαλο ψάχνουν κάθε πιθανό τρόπο ώστε να κινηθούν τόσο ποινικά όσο και αστικά κατά του Κομίνη ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μηνύει τον Κομίνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.