ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πανικός για Λονδίνο!

Χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες ψάχνουν ένα «μαγικό χαρτάκι»
ΠΑΟΚ: Πανικός για Λονδίνο!

Σε δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο «Στάνφορντ Μπριτζ» την Τσέλσι σε ένα ματς όπου θα κριθεί η πορεία του «δικεφάλου» στο Europa League.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η παρουσία του κόσμου των Θεσσαλονικέων θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, καθώς όπως φαίνεται τα 2.300 εισιτήρια, που έχει παραχωρήσει η αγγλική ομάδα δεν φτάνουν ούτε για… δείγμα.

Χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες έκλεισαν αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία στο Λονδίνο από την ημέρα της κλήρωσης όταν έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες των αγώνων χωρίς όμως να έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο του ματς.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση την Τρίτη με την οποία ενημέρωνε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, δίνοντας προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας στα VIP και στις σουίτες της Τούμπας ενώ συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων έχουν πάρει και οι οργανωμένοι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, οι ανάγκες των οπαδών του «δικεφάλου» είναι πολύ μεγαλύτερες και με δεδομένο πως η Τσέλσι με ανακοίνωσή της τόνισε πως εάν Ελληνες φίλαθλοι βρεθούν με εισιτήρια σε άλλες θύρες του γηπέδου, εκείνα θα κατασχεθούν, αντιλαμβάνεται κανείς πως έγινε… μάχη για ένα μαγικό χαρτάκι καθώς πριν λίγο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα sold out!

Ετσι, ο κόσμος του «δικεφάλου» ετοιμάζει ακόμη μία εντυπωσιακή εκδρομή μετά από αυτή στη Βουδαπέστη και επικρατεί… πανικός για τον αγώνα των παικτών του Λουτσέσκου κόντρα σε αυτούς του Σάρι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπου ο ΠΑΟΚ θα ψάξει ένα… ποδοσφαιρικό θαύμα απέναντι στο αγγλικό μεγαθήριο.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του «δικεφάλου» αναμένεται να μετατρέψει σε… Τούμπα ακόμη μία σπουδαία ευρωπαϊκή έδρα, με το ματς κόντρα στην Τσέλσι να είναι το τρίτο στην ιστορία του μέσα στο Λονδίνο.

Η τρέλα θυμίζει… Τότεναμ

Πριν από επτά χρόνια ο ΠΑΟΚ έζησε μία σπουδαία βραδιά στην αγγλική πρωτεύουσα όταν 4.000 οπαδοί των Θεσσαλονικέων είδαν την ομάδα τους να κερδίζει την Τότεναμ με 1-2 στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και να προκρίνεται στη φάση των «32» του Europa League.

Το γεγονός πως περίπου 2.000 οπαδοί των Θεσσαλονικέων έμειναν εκτός γηπέδου καθώς έκαναν το ταξίδι παρ’ ότι δεν είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο είναι ενδεικτικό του τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο Λονδίνο, περίπτωση, που θυμίζει απόλυτα αυτή του αγώνα κόντρα στην Τσέλσι.

Ζητούμενο είναι αυτή τη φορά να ικανοποιηθούν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό οι ανάγκες του κόσμου ώστε να μη μείνουν σε καμία περίπτωση χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες έξω από το «Στάνφορντ Μπριτζ».

Βασιλειάδης: «Θωρακισμένη η τροπολογία για τη νέα Τούμπα»

«Ανάσες» που τις έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Πανικός για Λονδίνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.