Sportime

Πρίγιοβιτς: Ερχεται... φορτσάτος

Ο Σέρβος στράικερ έχει τρομερό ρυθμό το τελευταίο διάστημα

Μαρία Καλτσίδη 1 λεπτά ανάγνωσης
Πρίγιοβιτς: Ερχεται... φορτσάτος
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας και επιστρέφει από σήμερα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος στράικερ πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από αρκετό διάστημα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά, σκοράροντας και μοιράζοντας μία ασίστ στην ευρεία νίκη της ομάδας του κόντρα στη Λιθουανία.

Πλέον, ο 28χρονος επιθετικός επιστρέφει στη βάση του για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚνα συνεχίσει με νίκες την πορεία του στην Super League.

Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται σε τρομερή φόρμα το τελευταίο διάστημα, έχοντας πετύχει 12 γκολ από την αρχή της σεζόν και αυτόν τον αριθμό θα επιδιώξει να αυξήσει στην σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη.

http://www.sportime.gr/paok/199270/koyloyris-oi-seirines-i-ritra-toy-kai-o-paok/

http://www.sportime.gr/paok/198976/gaitanidis-killer-eton-18/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαρία Καλτσίδη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα