ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αφήνει Γιαννούλη στον Ατρόμητο

Τι αποφάσισαν οι ιθύνοντες του Δικεφάλου
ΠΑΟΚ: Αφήνει Γιαννούλη στον Ατρόμητο

Στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αποϕασίστηκε να προχωρήσουν σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού αλλά και αριστερού μπακ. Ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» δεν θα προχωρήσουν τελικά στην επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Δικέϕαλος δεν θέλει να αποδυναμώσει τον Ατρόμητο και επίσης θέλει να πάρει ακόμη περισσότερη εμπειρία αϕού στην ομάδα του Περιστερίου θα παίζει περισσότερο και έτσι υπάρχει συμϕωνία ο 23χρονος παίκτης να παραμείνει δανεικός μέχρι το καλοκαίρι όπως και ήταν η αρχική συμϕωνία.

Πάντως σε περίπτωση που έρθει τελικά κάποιος αριστερός αμυντικός αν μπορέσει να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου τότε δεν αποκλείεται να προωθηθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στη ϕυσική του θέση δηλαδή στα άκρα της επίθεσης.

Σαν σήμερα το «πάρτι» του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου (vid)

Ανανεώνουν Κρέσπο-Πασχαλάκης-Τι συμβαίνει με Βαρέλα-Μπίσεσβαρ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Αφήνει Γιαννούλη στον Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.