ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΛ!

Διαβάστε για τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΛ!

Όπως αποκάλυψε εδώ και μέρες η ηλεκτρονική έκδοση του sportime, ο Αμρ Ουάρντα θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λάρισα, στον αυριανό (Κυριακή 13/12) αγώνα που διεξάγεται στην Τούμπα για την Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Αιγύπτιο να αλλάζει την εικόνα του και στις προπονήσεις να είναι εξαιρετικός και του δίνει άλλη μία ευκαιρία. Στο άλλο άκρο της επίθεσης του ΠΑΟΚ επιλέχθηκε ο Δημήτρης Λημνιός ενώ στη θέση «10» και λίγο πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Ελ Καντουρί.

Στα χαφ θα παίξει το δίδυμο των Μαουρίσιο-Βέρνμπλουμ. Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει στην άμυνα των Κυπελλούχων Ελλάδας. Οι Βαρέλα και Κρέσπο είναι αναντικατάστατοι ενώ δεξιά θα παίξει ο Λέο Μάτος και αριστερά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης  θα υπερασπιστεί την εστία των Θεσσαλονικέων.

ΠΑΟΚ: Βίντεο στην UEFA για αποφάσεις των διαιτητών στο πρωτάθλημα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΛ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.