ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον… τελικό

Θα τα δώσουν όλα για πρόκριση οι Θεσσαλονικείς
ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον… τελικό

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε εβδομάδα καθοριστική σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή του πορεία τη φετινή σεζόν.

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στην ΜΠΑΤΕ έχει χαρακτήρα τελικού καθώς ο Δικέφαλος με νίκη δική του και ταυτόχρονα νίκη της Τσέλσι στην έδρα της Βίντι στο τέλος της βραδιάς θα πανηγυρίσει την πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Στις τάξεις των Θεσσαλονικέων επικρατεί απόλυτη συγκέντρωση στο συγκεκριμένο στόχο και είναι δεδομένο πως θα κάνουν το παν για πάρουν τη μεγάλη αυτή νίκη.

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό το μομέντουμ θέλει να εκμεταλλευτεί και στην Ευρώπη. Στον αγώνα της Πέμπτης η Τούμπα αναμένεται γι’ ακόμη μία φορά «καυτή» ενώ μοναδικό ερωτηματικό αυτή τη στιγμή είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος όμως από σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά….

Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ο πιο άξιος πρωταθλητής!

Πρίγιοβιτς: «Εκτελεί» και… οδηγεί τον ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον… τελικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.