ΠΑΟΚ

Η ιδιαίτερη κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Το μήνυμα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για τους τίτλους ιδιοκτησίας
Η ιδιαίτερη κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με τους τίτλους ιδιοκτησίας των μετοχών του ΠΑΟΚ μέσω προσωπικής του τοποθέτησης.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

14 χιλιάδες φίλαθλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα γίνουν κάτοχοι τίτλων ιδιοκτησίας των μετοχών του συλλόγου.

Έχει πλέον ολοκληρωθεί η διαδικασία εκτύπωσης και υπογραφής των επίσημων τίτλων ιδιοκτησίας. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει στις αρχές Γενάρη.

Οι τίτλοι ιδιοκτησίας, πιστοποιούν την κυριότητα των μετοχών που αποκτήθηκαν από τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά το στάδιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου, το οποίο πραγματοποιήθηκε ως έκτακτο μέτρο στήριξης στην ομάδα στους δύσκολους καιρούς που διένυε.

Μέσα σε 5 μήνες, χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των φιλάθλων, ο σύλλογος συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό ήταν σωτήριο για την ομάδα και την βοήθησε μόλις σε λίγα χρόνια να επιτύχει τα εντυπωσιακά αθλητικά αποτελέσματα που θα παραμείνουν για πάντα στην ιστορία μας.

Η αλληλοβοήθεια, η αλληλεγγύη, το αίσθημα ευθύνης, η αμοιβαιότητα των συμφερόντων και των στόχων αποτελούσαν πάντα κομμάτι του μοναδικού DNA του ΠΑΟΚ, το οποίο αποτελεί τη βάση ύπαρξης της μεγάλης μας οικογένειας.

Οι τίτλοι ιδιοκτησίας, που πιστοποιούν τα δικαιώματα των μετόχων, δεν αποτελούν μόνο απόδειξη του απεριόριστου σεβασμού και ευγνωμοσύνης του συλλόγου στους φιλάθλους του, αλλά λειτουργεί και σαν ένα σύμβολο τήρησης των μεγάλων παραδόσεων και αρχών του ΠΑΟΚ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση για την διαδικασία χορήγησης των τίτλων ιδιοκτησίας στους μετόχους στο προσεχές μέλλον» .

Με ειλικρινή σεβασμό και ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς

ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,

Ιβάν Σαββίδης

Βέρνμπλουμ: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός!»

«ΣΟΚ» στον ΠΑΟΚ με Βέρνμπλουμ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ιδιαίτερη κίνηση του Ιβάν Σαββίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.